53-vjeçari i nxjerr organin gjenital vajzës në Tiranë, ajo i kërkon ndihmë 25-vjeçarit dhe ja çfarë ndodh

Policia ka arrestuar sot një 53 vjeçar të quajtur Tomorr Mile, i cili akuzohet për ngacmim seksual ndaj një vajze.
Akuza ndaj tij është ngritur pas denoncimit që është bërë nja një vajzë e re, e cila ka deklaruar se ky person ka kryer vepra të turpshme në stacionin e autobusit. Mësohet se 53-vjeçari i është afruar vajzës dhe ka nxjerrë jashtë organin gjenital, ndërsa kjo e fundit ka ulur kokën dhe më pas i ka kërkuar ndihmë një 25-vjeçari. Ngjarja u raportua në portalin jeta osh qejf, ku u shkruajt se dje rreth orës 19:10 ku vajza Viola.R. ka qenë tek stacioni i autobusëve, ku dhe po priste një shoqen e saj. Në atë moment burri i afrohet vajzës dhe nxjerr organin gjenital, ndërsa Viola i kërkoi ndihmë 25-vjeçarit, ky i fundit lajmëroi policinë, e cila ka identifikuar dhe kapur maniakun.