5 stilime flokësh që do jenë në trend gjatë 2016

 

trendet-modes-flokesh-2016

Njihuni me përditësimin e mrekullueshëm! Tendencat e reja të stilimit të flokëve gjenden para nesh, tani është koha e duhur të gjeni stilin tuaj që ju përshtatet dhe përgatituni për ndryshim të ri!

Balluket, prerjet asimetrike dhe flokë të valëzuar janë ende aktuale gjatë këtij viti, gjë që nënkupton se akoma natyralja vlerësohet. Sinqerisht, kjo edhe më së shumti ju bën të dukeni mrekullueshëm!

Balluket

Balluke të dendura, të rralla…Jemi të sigurtë se këtë vit do ti shikoni më ndryshe. Mënyra më e lehtë për të ndryshuar stilimin e flokëve tuaj, por mos i shkurtoni shumë flokët apo balluket tuaja. A do të ju rrijnë mirë balluket ne këtë nuk e dimë, varet nga forma e fytyrës dhe volumi i flokëve, por ju sugjerojmë që të preni balluket pak më të gjata që edhe nëse nuk ju rrijnë mirë, thjeshtë veni mënjanë ato.

floke-modele-trende-vitin-2016-1

Valë natyrale

Ashtu si vitin e kaluar, valët natyrale si dhe dredhat e theksuara nuk dalin jashtë modës. Harrojeni hekurin për drejtimin e flokëve apo tharrësen, lërini flokët të thahen në mënyrë natyrale dhe do fitoni valët më të mira. Kerkojini stilistit tuaj të shkurtojë flokët në mënyrë të shkallëzuar ashtu që dredhat të theksohen më mirë.

mode-trende-stile-flokesh

Stilim flokësh në mënyrë franceze

prerja shumë e shkurtër e flokëve megjithëse ishte në trend vitin e kaluar, ajo sërish mbahet në 2016. Është prerje shumë inspiruese e stilit francez, bëhuni parisiene tërheqëse këtë vit me prerjen shumë të shkurtër moderne.

floke-modele-trende-vitin-2016-2

Prerje e shkallëzuar

Për femrat që nuk duan të heqin dorë nga flokët e gjata, mund të ju japim si propozim shkallëzimin e tyre, duke rifreskuar pamjen tuaj. Kërkoni stilistit tuaj që të ju bëjë prerje ë shkallëzuar në mënyrë që të fitoni pamje sa më natyrale.

floke-modele-trende-vitin-2016-3

Prerje e shkallëzuar

Për femrat që nuk duan të heqin dorë nga flokët e gjata, mund të ju japim si propozim shkallëzimin e tyre, duke rifreskuar pamjen tuaj. Kërkoni stilistit tuaj që të ju bëjë prerje ë shkallëzuar në mënyrë që të fitoni pamje sa më natyrale.

floke-modele-trende-vitin-2016-4