5 mijë veta në vit pushtohen nga magjia e zezë, si ta kuptoni që…

Në vitin 1973 William Friedkin xhiroi filmin “The Exorcist”, por deri në atë kohë nuk nuk dinte asgjë nga magjia e zezë.

Por pas 4 dekadash regjisorit i është dhënë mundësia të shikojë se si prifti italian Gabriele Amorth kryen ritet për të larguar nga trupi i një njeriu demonët dhe magjinë e zezë.

Ai e ka parë priftin italian gjatë gjithë procesit se si arrinte të largonte të largonte “të keqen” nga trupi i gruaje.

Rreth 500,000 njerëz në vit pushtohen nga magjia e zezë në Itali. Prifti Amorth fillimisht i spërkat me ujin e shenjtë dhe më pas fillon lexon vargje në latinisht.

Ai duhet të vazhdojë të luftojë me Satananë që gjendet brenda trupit të personit derisa personi të buzëqeshë dhe të thotë jam mirë.