5 mijë dollarë për t’u larë me Coca-Cola, rezultati është befasues

Kur ke shumë para mund të bësh mjaft çmendurira, përfshirë dhe një shpenzim prej 5 mijë dollarësh për t’u larë në një pishinë me Coca-Cola.

Ky përdorues i You Tube, shpenzoi orë të tëra për të mbushur një pishinë me 1,500 shishe Coca-Cola dhe më pas u fut në të për t’u larë.

Rezultati duket se ka qenë mjaft befasues. E keni menduar se si do të ishte një “eskperiencë” e tillë?

Shikojeni vetë videon më poshtë.