43-vjeçari rrëfen se i pëlqejnë veshjet e femrave, ndërsa gruaja i sjell meshkuj në shtëpi

Një histori e pazakontë, por që tregon shoqërinë ku jetojmë. Marrëdhëniet e cifteve shpesh shoqërohen me debate, xhelozi por edhe me tradhëti.
Një burrë 43 vjeçar ka rrëfyer për The Sun se pas 8 vjet martesë, ka filluar të vishet si femër. Por, pasi gruaja e ka zbuluar që burri ndjen kënaqësi teksa vesh fustane, geta e mbathje femrash e ka tradhëtuar atë me meshkuj të tjerë.
Madje lidhja e tyre ka shkuar deri në atë pikë sa gruaja i blen veshje grash bashkëshortit të saj, ndërsa ajo sjellë meshkuj në shtëpi dhe kalon natën me ta.
Lexo lajmin e plotë më poshtë

Vazhdim