43-vjeçari bashkohet me dashurinë e jetës pas 25 vjetësh, por tronditet nga ajo që kupton pastaj

Një burrë 43-vjeçar ka rrëfyer për “The Sun”, historitë e tij me femra të shumta gjatë jetës. Ai ka thënë se pas 18 vjet martese ishte ndarë nga gruaja dhe se kishte lënë shtatzënë dy femra, por tani ka takuar vajzën e ëndrrave të tij, që e kishte dashur për 25 vjet me radhë.
Unë jam duke pasur marrëdhënie seksuale të mahnitshme me gruan që kam dashur të jem gjatë 25 viteve të fundit.
Të gjitha ëndrrat e mia më në fund po bëhen të vërteta, por kam…

Vazhdimi…