41-vjeçarja habit në emision: Jam akoma e virgjër, unë dua burra vetëm nga …

Ana, një 41-vjeçare e cila ka telefonuar në emicionin “Aldo Morning Show” i ka habitur të gjithë me deklaratën e saj.

Gjatë telefonatës së saj Ana ka thënë se:

Femra atë ka, virgjërinë! Është gjë e mirë të mos ketë eksperienca”.

Pasi Ana ka treguar këtë gjë, moderatori e ka pyetur se çfarë do të bënte nëse dikush do të përfitonte nga ajo dhe më pas do të largohej.

Ana është përgjigjur kështu:

Kjo do të ishte vërtet problem. Megjithatë, ndoshta ka dhe njerëz të ndershëm, familjarë”.

Telefona e 41-vjeçares ka zgjuar mjaft interes, por ajo ka thënë se do të njihet vetëm me meshkuj nga Shqipëria e Mesme.