“41-vjeçari më mori virgjërinë, por ajo që zbulova më pas më ka tronditur”

Një vajzë e re ka rrëfyer për rubrikën “Deidre” në tabloidin britanik “The Sun”, se si u zhgënjye nga personi që i fali virgjërinë. Stafi i ka dhënë disa këshilla.

Letra e vajzës

Një djalë që njoha në internet më mori virgjërinë dhe vazhdova të bëja marrëdhënie seksuale me të sepse ai më tha se ishim të veçantë.

Ai më gënjeu dhe jam shumë e lënduar dhe e mërzitur.

Unë jam 21 vjeç dhe ai më tha se ishte 30 vjeç, por kuptova më vonë ai është në të vërtetë 41 vjeç.

Pas disa muajsh bisedash online u takuam dhe ai më pyeti nëse isha virgjër. Unë i kërkova nëse ishte dikush tjetër në jetën e tij dhe ai më premtoi që jo.

Pasi dolëm disa herë nëpër restorante, ku ai dukej kaq i sjellshëm dhe simpatik, pranova të shkoja me të në një banesë dhe aty më mori virgjërinë. Ishte shumë i kujdesshëm dhe i butë.

Pas kësaj ne patëm seks çdo fundjavë.

Isha e sigurtë se ai nuk mund të shihte askënd tjetër, pasi punonte gjatë gjithë javës dhe unë isha me të gjatë gjithë fundjavës.

Isha gabim.

Ai ende ishte i lidhur me vajzën që kishte para meje.

Ai i kishte thënë asaj për mua, por mua më gënjente për të.

Unë u lëndova dhe u mërzita.

Mamaja ime u zemërua me të dhe tha se ai po më përdorte dhe se unë nuk duhej ta takoja më.

Vajza tjetër është moshatare me mua dhe ka patur marrëdhënie seksuale me të që në takimin e dytë. E gjeta në Facebook dhe fola me atë vajzë.

E konfrontova dhe ai e pranoi të vërtetën, duke thënë se i pëlqejnë vetëm vajzat më të reja, por këmbënguli që kujdeset vetëm për mua.

E kam bllokuar në telefon e kudo. Me të vërtetë mendova se ai ishte “I Duhuri”.

DEIDRE thotë: Më vjen keq që ke përjetuar një përvojë kaq të dhimbshme.

Është një mënyrë e trishtuar për të filluar jetën tuaj seksuale.

Ky djalë është një gënjeshtar i zgjuar dhe i praktikuar.

Ai mund të tërhiqet nga femrat e papërvoja pjesërisht vetëm sepse ata janë më besuese dhe kanë më pak të ngjarë të shohin përmes fasadës së tij.

Ju keni bërë gjënë e duhur duke e nxjerrë nga jeta.

Mos u tundo të shikosh në internet dhe të zbulosh se çfarë po bën deri tani.

Ai nuk do të ketë ndryshuar.

Ai nuk është për ju, dhe ju meritoni më mirë.

Në vend që të të kujtohet fjalimi i tij i ëmbël, kujtohu se ishte e gjitha një mashtrim për të marrë atë që donte.

E rëndësishme është që të njohësh me të vërtetë dikë përpara se të bëhesh seks, kështu që mund të jesh e sigurt se ai vërtet kujdeset për ty.