4 binjaket e së njëjtës vezë mbushin 1 vjeç, ndodh një herë në 13 milionë

binjak1-e1357648563599-460x320Janett dhe Marcus Mehnert, janë prindër të katër vajzave binjake të së njëjtës vezë, Kim, Laura, Jasmin dhe Sophie, ndërsa buzëqeshin bashkë me djalin e tyre 6 vjeçar Lucas, në shtëpinë e tyre në Lipsia, Gjermani.

binjak2-e1357648648547

Ata kanë festuar ditëlindjen e parë të vogëlusheve të tyre, ndërsa kujtojmë se mundësia për të sjellë në jetë 4 binjakë të së njëjtës vezë ndodh një herë në 13 milionë.