35-vjeçari zgjohet pas 15-vitesh në koma, s’do e besoni dot se çfarë kanë bërë mjekët

Një grup studiuesish nga Qendra Kombëtare Franceze për Kërkime Shkencore në Bron të udhëhequr nga Angela Sirigu, kanë përdorur një teknikë të re për të stimuluar trurin e një njeriu që kishte 15 vite në koma.
Mjekët me anë të një pasjeje të vendosur në gjoks kanë stimuluar nervin vagës dhe pacienti ka nisur të lëvizë kokën. Ai mundet të hap dhe mby per me shum detaje
Vazhdo leximin në linkun më poshtë

Vazhdim