300 vazo hashash në oborrin e Saimir Tahirit / Ja çfarë i bën ministrit rebelët kuqezi


LAJM BOMB
300 vazo hashash në oborrin e Saimir Tahirit / Maskat rrethojnë Ministrinë e “Mafies”
Ja çfarë i bën dje aktivistët e Aleancës KuqeZi krye-mallistit të qeverisë! Të gjithë me mashka vajtën dhe mbollën 300 vazo me kanabis tek oborri i Saimir Tahirit
st