30 mijë dollarë me operacione për t’u bërë si Kim Kardashian

Claire Leeson ka shpenzuar plot 30 mijë dollarë për t’u bërë si Kim Kardashian. 24-vjecarja nga Britania e Madhe me anë të operacioneve plastike dhe trajtimeve estetike është përpjekur t’i ngjaj sa më shumë idhullit të saj, Kim.