3 vajzat e ulura në stol po çmendin internetin, mësoni pse?!

auto_article-3824747-3927d4b900000578-385_964x5111475755067-650x358-530x300Në pamje të parë duket një foto e thjeshtë e 3 vajzave të ulura në një stol në një ditë të bukur me diell.
Por në këtë foto ka diçka që nuk shkon dhe që mund ta dalloni vetëm nëse e shikoni atë me kujdes.

Fotografia e cila fillimisht u shpërnda në Imgur, është një tjetër iluzion optik që ka hutuar përdoruesit e internetit.

Në një vështrim më të afërt, duket sikur stoli nuk ka bazament dhe vajzat qëndrojnë “të ulura” në ajër.