2po2 me Florin, çka po ziejnë? (Foto)

2po2-duet-me-besa-kok-euml-dhim-euml-n_hd-780x439

Hip hop veterani, 2po2, po bën gati punët për albumin e ri.

Dhe sigurisht se për albumin e ri po shfaqen në horizont edhe bashkëpunime të mundshme.

Ai është parë në një foto së fundmi me Florin, të cilin e quan Ramadan.

A kanë paraparë ndonjë bashëkpunim, shkruan Telegrafi, kjo nuk dihet në këtë fazë.

screenshot-www telegrafi com 2016-03-02 23-42-32