27-vjeçarja: Seksi me 60-vjeçarin më ka ndryshuar jetën


Jo të gjithë flasin për jetën seksuale, aq më tepër kur partneri është shumë herë më i madh. Por, 27-vjeçarja, e cila është dizajnuese e rrobave dhe burri i saj 60-vjeçar një biznesmen, nuk e ka aspak problem të tregojë nga eksperienca e saj. Ata u takuan në vitin 2012 dhe u martuan në Las Vegas dy vite më vonë.
Ami dhe David Mason, të cilët jetojnë në Kolorado, kanë 33 vjet diferencë nga njëri-tjetri dhe që të dy po i përdorin rrjetet sociale që t’ju tregojnë të tjerëve se si të kenë një jetë seksuale të shëndetshme dhe të ndihen mirë “nën batanije”.
“Seksi me një 60-vjeçar është i mahnitshëm dhe më ka ndryshuar jetën, dhe ne jemi shumë të hapur me lidhjen tonë. Ai është më i mirë se çdo djalë i moshës sime. David dhe unë jemi shumë krenarë me lidhjen tonë, ne kemi një jetë të mahnitshme seksuale prandaj dhe kemi vendosur t’i ndihmojmë të gjithë njerëzit në botë”, ka thënë ndër të tjera Ami.
Në një kanal në “YouTube” ata flasin për fansat e tyre tema nga më të ndryshmet, duke filluar nga madhësia e penisit të Davidit e deri tek përdorimi i Viagrës.
a1