25–vjeçarja nga Berati kërkon lidhje me një femër: Kam hequr dorë nga meshkujt (Video)

Një telefonatë e pazakontë ka mbërritur sot në “Aldo Morning Show” nga një 25 – vjeçare, e cila ka kërkuar të njihet me një tjetër vajzë.Elona, e cila ishte transferuar nga Berati në Tiranë, tha se ka patur disa të dashur, por ka kuptuar se diçka nuk shkon me të dhe kërkon një vajzë që të jetë nga fshati, pasi e frymëzojnë më shumë.
/“Jam Elona nga Berati, por tani kam ardhur të jetoj në Tiranë që të kaloj pjesën tjetër të jetës. Unë jam 25 vjeç dhe kërkoj një lidhje me një femër tjetër. Jam shumë e bindur për këtë duke qenë se kam patur lidhje me disa meshkuj per me shume shikoni videon me posht….
Shikoni videon me poshte

Video