25 vjeçari e lë punën, blen një anije dhe lundron nëpër dete (FOTO)

Para 18 muajve në moshën 25 vjeçare Dwyer Haney kishte vendosur ta lë punën e tij dhe ti shes të gjitha gjërat që i kishte pasur, e pastaj e kishte blerë një anije dhe e kishte filluar rrugëtimin e tij prej 12,000 miljeve nga Washingtoni në Patagonia.

Ai kishte vendosur ta përjetojë një sfidë të re duke synuar ta shohë botën në një ritëm më të ngadaltë, dhe të ‘shikoj plotë perëndime’.

anije

Dwyer Haney travels Imgur

Dwyer Haney travels Imgur