21-vjeçari “rrufe” , mposht njeriun më të shpejtë në botë [Video]

 
Usain Bolt është mposhtur pas 3 vjet e gjysmë që nga 6 qershori 2013.
Në gjysmëfinalet e mbajtura në Londër, Bolt u mposht nga 21-vjeçari Christian Coleman, i cili tashmë po llogaritet si rivali kryesor i xhamaikanit.
Bolt nuk kishte start të mirë, ndërsa Coleman ishte i përsosur dhe mori një avantazh në start

VIDEO