November 2014
“Goditet” Teuta Arifi, Hazbi Lika rikthehet në skenë

Me shumicë votash të kuvendarëve, Resi Abdurrahmani është zgjedhur kryetar dege i BDI-së në Tetovë. Ai ka fituar garën në të cilën ishin futur edhe kryetarja aktuale e Tetovës Teuta Arifi dhe këshilltari në këtë komunë Isen Xhemaili. Resi Abdurrahmani njihet si njeri i afërt me nënkryetarin e BDI-së Hazbi Lika që dmth se ky […]


Shkëndija “pesëshe” Pelisterit – VIDEO

Shkëndija ka mundur bindshëm 5:0 Pelisterin, duke mbyllur në mënyrën më të mirë të mundshme gjysmësezonin vjeshtor në Ligën e Parë të futbollit të Maqedonisë. Skuadra nga Manastiri në këtë ndeshje vinte me seri negative, mirëpo gjithsesi ata në 16-të xhirot paraprake kishin pranuar vetëm 8-të gola në Ligë, duke patur bindshëm mbrojtjen më të […]