August 2014Ja me kë bën pushime Vesa Luma..

Vesa Luma, së bashku me të fejuarin Big Basta kanë shijuar jugun e Shqipërisë për pushime, ndërsa fotot që kanë postuar në Instagram, nuk kanë nevojë për shumë komente.Skandal në Shqipëri, për një vend pune ia kërkoi vajzën 14 vjeçare

Skandal me punësimet në Sarandë, ofrohet vend pune në këmbim të favoreve. Dhe në këtë rast favori është tronditës, të dhurohet një vajzë e mitur 14 vjec. News24 zbuloi se në qendër të skandalit është Agron Cane, 60 vjec, sekretari i deputetit të PS, Koco Kokëdhima, i cili i premton një gruaje se do t’i gjejë një vend pune në rast se ajo i jep vajzën 14-vjecare


Ja si kundërvihen femrat kurde t`i ISIS-it! (VIDEO)

Kurdistani që ndodhet në Irak ka mbi 8 milionë banorë dhe kryqyteti i saj është Erbili, njëkohësisht edhe qendër universitare, kulturore dhe ekonomike e vendit. ISIS është në ekspansion dhe rrezikon edhe Kurdistanin dhe qytetet e saj. Ushtria e kurdëve quhet Peshmerga dhe ka traditë të gjatë organizimi, që nga periudha e Perandorisë Osmane. Në rradhët e saj janë shumë aktive edhe femrat. Në këtë video mund të shihni një grup femrash kurde që stërviten për të luftuar kundër ISIS-it. ;

Belgjikë, gazetarja publikon sms-të e “nxehta” të futbollistëve

Hilde van Malderen është një gazetare televizive belge që ka tërhequr vëmendjen e të gjithë futbolldashësve në Belgjikë pasi ka publikuar një libër me mesazhet e “nxehta” që i kanë dërguar në celular protagonistët e kampionatit. Gazetarja sportive nuk i ka bërë publike emrat e atyre që i kanë dërguar mesazhet pasi do shkatërronte qindra familje. Ja disa prej teksteve: “Shpresoj që një ditë të takohemi jashtë botës së futbollit. Nuk dëshiron ta njohësh njeriun që fshihet pas futbollistit?” Një mbrojtës i Anderlechtit. “Gjatë gjithë kohës ëndërroj për ty!” Një arbirtër. “Shiko se sa shumë më pëlqen.” Një gazetar, i cili i dërgon […]