20-vjeçari lë nam në Call Center, do vini duart në kokë kur të shikoni se çfarë ka veshur

Temperaturat kanë qenë mbi 34 gradë celsius ditën e djeshme në Londër. Kjo ka qenë dhe arsyeja që një djalë ka zgjedhur të shkojë i veshur në punë në një mënyrë aspak të zakontë.

20- vjeçari, Joey Barge ka shkuar në punë i veshur me fustanin e mamasë së tij.

Ai punon në një call center dhe veshja e fustanit nuk ishte për të bërë shaka, por për t’i treguar shefit të tij se zyra ku punojnë është shumë e nxehtë.

Djali ka zgjedhur t’i postoj fotot me fustanin e mamasë edhe në profilin e tij në Twitter dhe krahas fotove ai ka shkruar edhe “Nuk kuptoj pse lejohen që vetëm femrat të veshin fustan”.

Kësaj pyetje nuk mund t’i japim një përgjigje, por mund të themi vetëm se pamja e djalit me fustan është qesharake.