2 vjeçarja thërret emergjencën për ta ndihmuar të vishej (Video)

evogla
Për një dy vjeçare në Karolinën e Jugut, të veshurit është një emergjencë.
Zyra e sherifit në Greenville thotë se vajza thirri 911, për të kërkuar ndihmë për tu veshur. Prindërit e saj nuk e dinin se ajo e kishte realizuar thirrjen.

Martha Lohnes kishte shkuar në shtëpinë e saj dhe kishte takuar vajzën. Lohnes thotë se vajza nuk po mund t’i vishte pantallonat e saj dhe ajo e kishte ndihmuar.

Pas kësaj, Martha kishte marrë një përqafim nga e vogla. Kjo thotë ajo, ishte pjesa më e mirë e saj në detyrë.