2 motrat që u zhdukën në zjarrin masiv në Londër gjenden gjallë, foto e tyre po thyejnë rrjetin

Dy motra e vogla që ishin raportuar të zhdukura që nga rënia e zjarrit masiv në kullën e Grenfellit, janë gjetur të gjalla.

Tazmin Belkadi, 6 vjeç dhe motra e saj më e madhe Malek, 8 vjeç, u shpëtuan nga maja e kullës, pasi u arratisën nga kati i 20-të dhe aktualisht po shërohen në spital.
Prindërit e tyre, Farah Hamdan dhe Omar Belkadi, dhe motra Leena Belkadi, gjashtë muaj, ende mungojnë.

Të afërmit kishin kërkuar nëpër spitale dhe ndihmë në mediat sociale, pasi frika e tyre u rrit.

Ousama Itani, një banor që po përpiqet të bashkojë familjeN, tha se motrat ishin gjetur kohët e fundit në një spital.

“Këto dy vajza këtu ishin të humbura dhe u gjetën në një spital por ne ende kërkojmë për prindërit dhe një fëmijë të vogël nga familjen e tyre.

Vajzat e vogla u gjetën në krye të ndërtesës, kështu që ne jemi shumë të lumtur që ata u shpëtuan”