2 luanët vëllezër e përqafojnë njëri-tjetrin pasi u çliruan nga ‘burgu’ mizor (Video)


Jeta e një kafshe cirku shpesh mund të jetë një mizori e pabesueshme dhe trishtim, Pancho dhe Temuco janë vëllezër – dhe ata janë luanë që përdoren si interpretues cirkut në Bolivi. Ata u gjetën të uritur dhe kishin duruar vështirësi për vite me rradhë. Vëllezërit u shpëtuan nga një mbrojtës ndërkombëtar i kafshëve, më në fund janë të lirë për të shijuar gjërat e thjeshta në jetë.