19 vjeçarja: Jam shtatzënë, brenda meje rritet fëmija Jezus (Video)


19 – vjeçarja Haley tronditi opionin publik me deklaratën e saj se ishte nëntë muajshe shtatzënë me Jezusin. Sipas adoleshentes, ky fëmijë do të vinte në jetë brenda këtyre 9 ditëve por nëna e saj Kristi e përgënjeshtroi të bijën duke thënë se ajo nuk ishte fare shtatzënë. Por Haley nuk u dorëzua dhe kërkoi t’i vërtetonte të gjithëve se kishte të drejtë. Për këtë arsye, ajo i kërkoi një mjeku që t’i bënte një eko. Në videon më lart, të publikuar nga Huffington Post, mjeku Travis Stork analizoi ekon e Haley –it. I ftuar në emisionin Dr Phil, Stork shfaqi ekon e 19 – vjeçares dhe atë të një gruaje në muaj të nëntë të shtatzënisë. Pamjet flasin vetë. Haley jo vetëm që nuk mban në bark Jezusin, por nuk është shtatzënë.