19 “seks-bombat” e futbollit, në listë dy shqiptare (VIDEO)


Pavarësisht që luajnë një lojë të fortë siç është futbolli, gjithsesi shumë prej futbollisteve vazhdojnë të jenë sensuale dhe seksi.
Është bërë një përzgjedhje prej 19 futbollisteve më të bukura të Përfaqësuesesve të ndryshme botërore, për vitin 2019.
Në listë janë futur edhe dy futbollistet shqiptare, Kosovare Asllani e Suedisë dhe Florijana Ismaili e Zvicrës, përcjellë “Lajmi.net”.
Keni videon e cila u sjellë të gjitha bukuroshet e futbollit të femrave për vitin 2015.
sss