18 ngjajshmëri të cilat nuk do t’a besoni se egzistojnë në të vërtetë! |FOTO GALERI|

18 ngjajshmëri të cilat nuk do t’a besoni se egzistojnë në të vërtetë! |FOTO GALERI|

 Po aq sa unike që bota mund të nga duket, por janë disa nijerëz, kafshë, objekte apo edhe ushqime të cilat duken krejtësisht si diçka tjetër – dhe ndonjëra nga do edhe do t’ju duket shokuese por edhe histerike.

Në të kaluarën kemi parë dhe njohur shumë gjëra të ndryshme por që i kanë ngjarë jashtëzakonisht shumë njëra tjetrës, por si duket interneti çdo ditë e më shumë është duke na ofruar ngjashmëri të tilla qesharake të reja na prezantohen pothuajse çdo ditë. E disa nga to i kemi përmbledhur në këtë artikull. /lajmi.net

 

1. Kim Kardashian dhe personazhi ‘Penguin’ tek filmi “The Return of Batman”

similar-things-look-alike-41__700

 

2. Logoja e ‘Mozilla Firefox’
similar-things-look-alike-20__700

 

3. Kroasanët me çokolladë dhe majmunët ‘Sloth’
similar-things-look-alike-17__700

4. Majkëll Xhekson dhe statuja egjiptiane e vjetër 3000 vjet
similar-things-look-alike-3__700

 

5. “Binjaku” i Ajnshtajnit punon si taksist në Nju Jork
similar-things-look-alike-30__700

 

6. Madona elsatike si një bretkocë
similar-things-look-alike-52__700

 

7. Patatja dhe foka
similar-things-look-alike-44__700

 

8. Të vegjlit e lakuriqëve që duken sikur ‘Darth Vader’
similar-things-look-alike-10__700

 

9. Ministrja e arsimit të Francës dhe Avenge Oberyn nga ‘Game of Thrones’
similar-things-look-alike-37__700

 

10. Jack Nicholson dhe Leondardo Di Caprio
similar-things-look-alike-12__700

 

11. Kungull apo rosë?!
similar-things-look-alike-28__700

 

12. Neil Patrick Harris dhe David Cumberbatch dhe personazhet e filmit të animuar ‘Beavis dhe Butt-Head’
similar-things-look-alike-48__700

 

13. Këta qenushë dhe kroasanët
similar-things-look-alike-49__700

 

14. Flokët e Donald Trump sikur misër
similar-things-look-alike-35__700

 

15. Qeni që i ngjan ‘Pink Panterit’
similar-things-look-alike-29__700

 

16. Personazhi ‘Gandalf’ nga filmi serik ‘Zoti i Unazave’
similar-things-look-alike-21__700

 

17. Imazhi i ujkut në sqepin e shotës
similar-things-look-alike-23__700

 

18. Ky qenush dhe personazhi Chewbraka
similar-things-look-alike-24__700