17 vjeçarja shqiptare , mami më mbështet në gjithçka që bëj (VIDEO+Foto+18)


Ajo është një nga vajzat që ka vendosur të mos merret me mentalitetin shqiptar, por të vazhdojë ëndrrat e saj dhe njëra prej tyre është kërcimi. Po flasim për vajzën e klipeve që njihet me emrin Kristjana Saxobeat, e cila ka rrëfyer në emisionin Oktapod të Turjan Hyskajt, të gjitha të vërtetat e përfolura mbi marrëdhëniet që ka patur dhe ka me reperët më të njohur shqiptarë.

17-vjeçarja tregon se nuk ka kryer marrëdhënie seksuale me Noizy-n edhe pse është e çmendur pas tij, duke treguar së kur ishte më e vogël e adhuronte. Ndërsa në lidhje me disa mesazhe të Noizy­t, ku “merrte ftesë” për 16 “seanca” marrëdhëniesh intime brenda një nate, Kristjana u shpreh se sms-­të ia kanë nxjerrë shoqet e saj, të cilave ua kishte dërguar nga dëshira që Noizy i ishte përgjigjur.
m