“15 herë marrëdhënie brenda ditës”, mjeku alarmon Kimin: Nuk të lejohet më sepse …

Kim Karadashian është një nga personazhet që ka marrë më shumë vëmendje se kushdo tjetër këtë periudhë. 36-vjeçarja dhe bashkëshorti i saj Kanye West kanë treguar se kohëve të fundit po përpiqen të bëjnë sërish fëmijë, dhe siç kanë deklaruar vet, kryejnë marrëdhënie deri në 15 herë në ditë.

Por mjeku i saj personal i ka dhënë vërejtjen se ajo po kryen marrëdhënie më shumë se sa që është normale.

Këtë gjë Kim e ka treguar në një intervistë për portalin “E! News”.

Specialistët më kanë këshilluar të kryejë më pak marrëdhënie, pasi mund të jem duke ulur shanset për të mbetur shtatzënë”- tha ajo.