“13 thëniet motivuese që më ndihmuan kur isha në depresion”

Për mbi 20 vite kam luftuar me depresion kronik. Përveç dietës dhe ushtrimeve fizike, ndihmës nga doktorët dhe lidhjeve të shëndetshme me tjerët, unë kam mësuar se edhe fjalët motivuese mund të jenë armë e fuqishme në luftën kundër depresionit.
Përderisa medikamentet mund ta shërojnë trupin, fjalët motivuese mund ta shërojnë shpirtin”, ka shkruar Seth Adam Smith.
Më poshtë, jua sjellim 15 thëniet, të cilat e kanë ndihmuar në betejën e tij kundër depresionit:

13 THENIET