11 shakatë më të mira për Halil Budakovën

h_1457172349-6618182
Halil Budakova ka lindur me 8 gusht 1975 në Prishtinë, është aktor dhe regjisori i parë i cili në filmat e tij me një guxim të rrallë trajton plagën më të rëndë të shoqërisë kosovare, krimin e organizuar dhe në mënyrë direkte ngre zërin kundër çerdhes së bandave kriminale, e cila ndodhet në organet e larta të pushtetit. Të paktën kështu thuhet ndër tjerash për të në Wikipedia.
Mirëpo, në Wikipedia nuk është e thënë diçka që e dimë të gjithë, që Halil Budakova cilësohet si një Chuck Norris i Kosovës, e kjo ndoshta për shkak të forcës së tij dhe filmave të tij.

1) Halil Budakova ka gjuajtur një granatë dore dhe ka vrarë 50 persona, pastaj granata ka shpërthyer

2) Halil Budakova mund ta fusë zjarrin në një shishe me benzinë dhe ta largojë

3) Vdekja vetëm njëherë sa nuk ishte takuar me Halil Budakovën

4) Halil Budakova mund të t’i vrasë shokët imagjinar

5) Halil Budakova mund të dëgjojë gjuhën e shenjave

6) Halil Budakova e ka një ditar personal, ai quhet Libri Guinness për Rekordet Botërore

7) Halil Budakova ka qenë një herë në Mars, për këtë arsye nuk ka jetë në Mars

8) Halil Budakova ka vdekur para 20 viteve, mirëpo vdekja s’ka marrë guximin t’i tregoj

9) Halil Budakova ka numëruar deri në pakufi… dy herë.

10) Disa magjistarë mund të ecin mbi ujë, por Halil Budakova mund të notoj në tokë

11) Halil Budakova mund t’i vrasë 2 gurë me një zog.