11 sekrete të cilat industria e bukurisë nuk do që ju ti dini!!

1. Mos ndaloni së përdoruri kremin e diellit
Lëkura e bukur dhe e shëndetshme nuk mund të arrihet pa përdorimin e rregullt të kremit të plazhit.
Mamie McDonald, një ekspert i kozmetikës që ka punuar me Madonën, thotë se çdo përpjekje tjetër që bëni ju do të jetë e kotë nëse e neglizhoni këtë rregull. Një tjetër kozmetolog i famshëm, Dr. Lancer, këshillon përd per me shum detaje
Vazhdo leximin në linkun më poshtë

Vazhdim