“10 arsyet pse nuk duhet të vini në Shqipëri”, vogëlushi shqiptar shkund vendin tonë

Shqipëria nuk është vendi ideal për të jetuar. Për këtë tashmë janë të vetëdijshëm edhe fëmijët, të traumatizuar nga gjithçka që ndodh në tokën tonë të çudirave dhe fatkeqësirave.
Për shembull, historia e gushtit të kaluar, kur një 22-vjeçar humbi jetën pas një sherri vetëm për një karikues, është ende në mendjen e të vegjëlve.
Ata shohin televizor dhe, për shembull, kur një ambasador flet hapur për emra të famshëm kriminelësh, të cilët nuk ka shans të futen në burg, se janë të lidhur me pushtetin, kuptojnë se Shqipëria nuk do t’ua plotësojë ëndrrat kur të rriten.
Vazhdo leximin e storjes duke klikuar linkun më poshtë:

VAZHDIM