“10 arsyet pse nuk duhet të vini në Shqipëri”, ky fëmijë na përplas të vërtetat në sy

Shqipëria nuk është vendi ideal për të jetuar.
Për këtë tashmë janë të vetëdijshëm edhe fëmijët, të traumatizuar nga gjithçka që ndodh në tokën tonë të çudirave dhe fatkeqësirave.
Unë jam shqiptar, por nuk e pëlqej këtë vend. Kur të rritem, dua të iki në Amerikë”.
Ja lista e vogëlushit:
Vazhdo leximin në linkun më poshtë

Vazhdim