​Sa vajza shihni në këtë fotografi? vetem 0.7% e njerzeve mund ta dijne… (FOTO)


Në pamje të parë, duket si një foto e një stoli të mbushur me vajza. Por shihni me kujdes dhe do e kuptoni se nuk është ashtu.
Fotoja është bërë nga Tiziana Vergari dhe po thyen rrjetin.

Komentuesit po pyesin se sa vajza janë aty.

Shumica e tyre thonë se janë dy ose katër.

Po ju sa thoni?

Iluzioni krijohet nga prania e dy pasqyrave në krah të dy vajzave.
PF

PF1