​Me këto fjalë nuk duhet ta përshkruani vetën


Dashuria për vetën është shumë e rëndësishme, sepse thonë nëse nuk e donë vetën nuk do ta duash askënd.

Mirëpo çdo gjë ka kufi, e edhe dashuria për vetën e ka një lloj kufiri dhe nuk duhet të teprohet. Nëse e përshkruani vetën me këto fjalë nuk do të jeni në sy të mirë tek njerëzit që jeni duke u prezantuar.

Këto janë ato fjalë:

1.Nuk duhet të thoni jam bujar
2.Nuk duhet të thoni jam modest sepse njerëzit modest nuk e thonë këtë gjë.
3.Nuk duhet të thuhet jam pasionant.
4.Mendjemprehtë
5.I ndjeshëm
6.I çiltër
7.I adaptueshëm
PP