​Ja sa paguhen Messi dhe Ronaldo për sekondë, minutë, orë, ditë dhe vit (Foto)

Leo Messi dhe Cristiano Ronaldo janë dy futbollistët më të paguar në botë.
Ylli i Barcelonës, Leo messi dhe ai i Real Madridit, Cristiano Ronaldo, jo vetëm që janë dy futbollistët më të mirë në botë, por janë edhe dy futbollistët më të paguar.

Natyrisht, Messi është futbollist më i paguar, ku përfiton 22.8 milionë euro, ndërsa Ronaldo 17. Milionë euro.

Messi fiton 0.72 cent për sekondë, 43.5 euro për minutë, 2.602 për orë, 62.465 për ditë dhe 22.8 milionë euro në vit.

Ndërsa në anën tjetër Ronaldo merr 0.54 cent për sekondë, 32 euro për minutë, 1.941 për orë, 46.575 për ditë, 326.923 në javë dhe 17 milionë euro në vit.

Për më shikoni fotografitë.
1_1453921313-3187742

2_1453921317-8971747

cr7m10