​ Kallashi pendohet që u mor me vallëzim, ja çka ka vendosur (VIDEO)

Besimtarët myslimanë në tërë botën tashmë kanë nisur muajin e Ramazanit.
Në mesin e besimtarëve të shumtë që kanë vendosur të agjërojnë janë edhe shumë fytyra të njohura publike në vendin tone.Atyre i është bashkangjitur edhe njëra ndër femrat më të paragjykuara të skenës shqiptare, valltarja Donjeta Kosumi e njohur si Kallashi.Gjatë këtij muaji ajo ka vendosur që t’i ndërpresë të gjitha aktivitet e saj edhe pse e pranon që nuk di edhe shumë për fenë së cilës i përket.
Përkushtimi ndaj fesë ka bërë që Kallashi të pendohet për disa gjëra në jetën e saj. Po të mund të kthente kohën prapa mbase nuk do ta njihnim fare. Përse është penduar Kallashi, dhe për çfarë do ta kthente kohën mbrapa shikoni videon me poshte
VIDEO